Donează

Codrii de Mâine

Plantăm 1.000.000 de arbori pentru România!

Animalele coboară în orașe din lipsa adăpostului și a hranei, iar casele și străzile o iau la vale din cauza alunecărilor de teren. Este momentul să aducem soluții problemei care se afla la rădăcina acestor efecte negative – defrișările.

Vrem să sădim împreună 1.000.000 de puieți pentru a reîmpăduri zonele cele mai afectate.

Devino Voluntar !

Vreau sa fiu anuntat cand va fi urmatoarea actiune de impadurire !

Oamenii sunt precum copacii

Oamenii sunt precum copacii, au rădăcini din care se  dezvoltă arborii genealogici pe care îi continuă
Prin asociația sa, Nicolae al Romaniei iși propune să continue misiunea stramoșiilor și, alaturi de românii cu  dorința de implicare pentru viitorul țarii. Prin proiectele pe care asociația le va derula, ne dorim  să influențam educația generațiilor viitoare, prin puterea  exemplului.

România are o zestre unică în Europa (parcuri naționale,  vaste rezervații etc.), zestre care trebuie păstrată și  transmisă mai departe cu responsabilitate pentru a ne  asigura un viitor frumos pentru urmașii noștri. Scopul nostru este combaterea  defrișarilor masive in România:

Animalele salbatice coboară in orașe din lipsa adăpostului și a  hranei, iar casele și străzile o iau la vale din cauza alunecărilor de  teren. Este momentul să aducem soluții problemei care se afla la  rădăcina acestor efecte negative – defrișarile.

Scopul nostru este de a reechilibra ecosistemul mediului înconjurator in care trăim, diminuând și impactul negativ al poluării.

INTENȚIONĂM SĂ SĂDIM  IMPREUNA 1 000 000 DE PUIEȚI  ÎN ROMÂNIA

Intentionam să sădim împreuna 1 000 000 de puieți în  România, pentru a reîmpaduri zonele cele mai afectate, printre care Bacau, Braila, Botosani, Buzau, Constanta, Calarasi, Covasna, Dolj, Galati, Iasi, Ilfov, Neamt, Prahova, Sibiu, Suceava, Tulcea, Teleorman, Vrancea, Vaslui, dar și  Municipiul Bucuresti. Înțelegand nevoile pădurilor noastre și viitorul mediului inconjurător, acest proiect va avea un impact accelerat în  timp pentru a reechilibra ecosistemul mediului în care traim, diminuand impactul negativ al poluării.

DEMERSUL PROIECTULUI din 2019 până ÎN PREZENT

Din 2019 până în prezent am reușit să plantăm 25 000 de puieții, iar în prima etapa de plantare au fost prezenți aproximativ 300  de voluntari și s-au plantat 12 000 de puieți. În timpul pandemiei, am reușit să continuam proiectul cu toate  că restricțiile au avut un impact asupra numărului de voluntari și  puieți plantați in ultimii doi ani.

25 000 puieți
Peste 500 de voluntari
3 localități:

Ghimpati, Giurgiu
Bucovat, Dolj
Corbi, Arges

NE PROPUNEM SĂ PROMOVAM EDUCATIA PRIVIND MEDIUL ÎNCONJURATOR

Educația despre mediul înconjurător investește în dezvoltarea gradului de conștiința și a simțului responsabilități oamenilor fața de mediu și problemele sale; vizează în egala masură asimilarea  de cunoștințe, formarea de atitudini și comportamente dezirabile, clarificarea valorilor, precum și un demers practic eficient.

În acest context, cetațenii dezvoltă o intelegere mai profundă a problemelor de mediu și dobândesc instrumente pentru a lua decizii responsabile. În cadrul evenimentelor noastre de plantare intenționăm să vizităm școli  și universitați pentru a promova educația de mediu intr-un context formal și non-formal pentru grupul nostru ținta, generația mai tânara de cetațeni.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.